“You sparkle the most when you talk about the things you love

Natascha Roesink

Na mijn studies HEAO Bedrijfseconomie en beleids- en organisatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg heb ik jarenlang als manager gewerkt in diverse functies bij de Provincie Gelderland. Waar ik echt energie van kreeg was als ik iets voor mensen en de organisatie kon betekenen. Ik genoot ervan als ik met mijn teams successen behaalde, er goede samenwerking was, mensen plezier in hun werk hadden en ik ze stappen zag maken en zag groeien.

Handelen vanuit eigen kracht

Nadat ik zelf een coachtraject heb gevolgd besloot ik de overstap te maken naar het ondernemerschap, om vanuit mijn ervaring en visie Sparkle Interventions op te zetten. Met Sparkle Interventions wil ik mensen en organisaties laten stralen, door ze te begeleiden om datgene te doen waar ze echt goed in zijn en te laten handelen vanuit hun eigen kracht.

Wat ik over mezelf zeg

Ik beschik over een hoge mate van inlevingsvermogen, kan goed luisteren en weet door mijn sensitiviteit en doortastendheid het probleem naadloos te duiden. Ik heb een open communicatiestijl, ben openhartig, oprecht en duidelijk. Een stukje ongeduld weet ik om te zetten in resultaatgerichtheid. Ik intervenieer op respectvolle wijze in complexe processen tussen mensen, teams en organisaties. Mijn verfrissende stijl opent deuren die anders gesloten blijven. Ik krijg mensen en organisaties in beweging en maak verbinding vanuit het hart.

Mijn waarden

Authenticiteit – Het verschil maken