“Your personal sparkle”

Persoonlijke ontwikkeling 

Your Personal Sparkle

Your personal sparkle gaat over jou, jou als persoon. Waar loop jij tegenaan? Het gaat over je eigen persoonlijke ontwikkeling als mens. Je bent zelf je krachtigste instrument, hoe zorg je ervoor dat je dat instrument ten volle kunt benutten en wat heb je daarvoor nodig?

Persoonlijke ontwikkeling
Vraag je je af of je nog wel op de juiste plek zit, of het niet tijd is voor iets anders? Of loop je juist steeds tegen dezelfde dingen aan in je werk en is dat de reden waarom je je niet prettig voelt op je werk? En daarom misschien juist wel weg wilt? Laat mij je helpen.

Hulp bij verandering
Heb je een nieuwe baan of functie? En wordt daarin een beroep gedaan op hele andere vaardigheden en competenties? Of is juist je functie veranderd en moet je het werk dat je altijd gedaan hebt anders gaan doen? Ik help je hoe je dat doet en wat je daarvoor nodig hebt om dat te kunnen doen.

Just breathe and see what happens

Door je bewust te worden van je eigen gebruiksaanwijzing, creëer je inzicht in jezelf. Inzicht in jezelf is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Want alleen als je weet waar je zelf voor staat en wat je wilt, maak je de keuzes die bij je passen. Ik ga je niet vertellen hoe het moet, maar ik help je je eigen weg te ontdekken. Een van de dingen die mij kenmerken in mijn rol als coach is dat het gesprek wat we voeren voelt als een gewoon gesprek. Dat betekent oprechte interesse in wie je bent en wat je verhaal is. Ik stem af op je vraag en behoefte en toets dat bij je. Daarbij hou ik van openheid en ik zal dan ook benoemen wat ik zie of voel bij je verhaal. Na een eerste kennismaking kijken we samen hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben en gaan we aan de slag! Door mijn brede ervaring op dit vlak, kan ik je al heel snel helpen om bij de kern te komen. Hierdoor krijg je binnen een redelijk korte termijn inzichten waar je mee verder kunt. Wil je weten of ik je verder kan helpen neem dan gerust contact met me op.

Wat anderen over mij zeggen

“Voelde me op mijn gemak en had direct vertrouwen in je. Alles mag er zijn, je bent empathisch, luistert goed en weet snel tot de kern te komen. In korte tijd veel inzichten waardoor patronen duidelijk zijn geworden waarmee ik praktisch aan de slag kon. Fijn dat je aansloot bij wat er op het moment nodig was en waar mijn behoefte lag. Dat maakt dat het echt voelt als een traject op maat en afgestemd op mij “

Wendy