“Your business sparkle”

Teamontwikkeling en Leiderschap

 

Your business sparkle

Your business sparkle gaat over jou als directeur, manager of leidinggevende. Hoe doe je dat in die rol met je organisatie, je team en met je medewerkers? Wat vraagt dit van jou als mens? Ik ga je niet vertellen hoe het moet, maar ik help je je eigen weg te ontdekken. 

Meegroeien als leider

Loop je er tegenaan dat je bedrijf ineens heel hard is gegroeid? Ineens heb je heel veel medewerkers, maar je merkt dat je het nog op dezelfde manier aanstuurt. Of je bent juist heel erg met de inhoud of lange termijn van je bedrijf bezig, maar moet nu ineens nadenken over aansturing van medewerkers. Dan kan ik je helpen.

Aansturen op afstand
Vind je het als manager lastig om een team aan te sturen op afstand? Maakt het thuiswerken van mensen dat je het gevoel van controle kwijtraakt? Of dat je er geen gevoel meer bij hebt wat mensen aan het doen zijn?

Teams bouwen
Of lukt het je maar niet om van je team een team te maken? Heb je geen verbinding met je medewerkers, weet je niet wat hen beweegt? Vind je het lastig om verbinding te maken en weet je niet goed hoe je dit moet doen? Of is er juist iets wat binnen je team speelt waar je maar niet de vinger op kunt leggen?

Verken

Ik daag je uit om het verschil te maken en het anders te doen. Bij jezelf te blijven en te handelen vanuit wie jij bent. Als leidinggevende sterk te zijn in het tonen van kwetsbaarheid, en jezelf te laten zien. Dat vraagt dat je jezelf ook kent. Als je weet wie je bent kun je vandaaruit handelen en keuzes maken en de verbinding maken met anderen. Ik help je om jezelf beter te leren kennen. Door te kijken naar wat je levensverhaal is, wie je bent en waar je voor staat. Je verkrijgt inzicht in (oude) patronen, overtuigingen, normen en waarden die jou hebben gevormd tot wie je nu bent. Die helpend zijn geweest of juist niet en waar je bewust of onbewust steeds tegenaan loopt. Die je belemmeren om datgene te doen wat je graag zou willen of je tegenhouden om te zijn wie je zou willen zijn.

Ik kan je daarbij helpen. In gesprek met mij kijken we waar je vraag zit en stem ik mijn begeleiding op je af.

“Trust the process”

Wat anderen over mij zeggen

“Oprechte aandacht, compassie, accepterend zonder oordelen, analytisch, spijker op zijn kop slaan waardoor je aanknopingspunten krijgt om op door te gaan”

Rianne