“Making your business sparkle”

Interim en advies


Ben je op zoek naar iemand die je helpt om je organisatie, afdeling of team te professionaliseren? Wil je bedrijfsvoeringsprocessen optimaliseren of juist even sparren over wat er op een diepere laag binnen de organisatie speelt? Ik help je om er de vinger op te leggen. En ik zoek uit wat je medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Zitten ze wel op de juiste plek waar ze ten volle hun talenten kunnen benutten?

Brede ervaring

Na jarenlang leiding te hebben gegeven aan grote teams en verandertrajecten te hebben begeleid heb ik veel kennis en ervaring die ik inzet om organisaties verder te helpen. Door mijn achtergrond als leidinggevende ben ik veel betrokken geweest bij verander- en ontwikkeltrajecten. Ik weet wat verandering vraagt van de organisatie en haar medewerkers en wat ervoor nodig is om zo’n traject succesvol te doorlopen.

Onderscheidend

Ik heb een sterk analytisch vermogen waardoor ik goed in staat ben om de processen binnen een organisatie te doorgronden en te kijken wat ervoor nodig is om deze te verbeteren. Daarnaast heb ik oog en gevoel voor mensen. Wat doet verandering met mensen en wat hebben zij nodig om verandering te kunnen doormaken.

Wil je hierover sparren?

Wat anderen over mij zeggen

“Natascha Roesink valt op door haar bijzondere combinatie van talenten. Zij is enerzijds sterk mensgericht en zeer invoelend. Zij begrijpt mensen vaak op een dieper niveau waardoor zij mensen goed in hun kracht kan zetten. Anderzijds is zij sterk resultaatgericht en laat daarbij een sterke gedrevenheid en hoge ambitie zien. Haar gedrevenheid, loyaliteit en oprechtheid maken het samenwerken met haar makkelijk en plezierig.”

 

Frank